Resa & boende

Resa & boende i Vansbro

CHALLENGE VANSBRO arrangeras i centrala Vansbro. Kommunen består av fyra tätorter och flera omkringliggande byar. I tätorterna finns butiker och service nära till hands. Enkelheten, närheten och det stora utbudet av aktiviteter och sevärdheter är några av anledningarna till att många trivs i bygden.

I Vansbro finns naturen ständigt närvarande med fina jaktmarker och fiskevatten, vandringsleder och områden för rekreation. Här finns smultronställen både sommartid och vintertid. Underbara badstränder på många ställen i kommunen, och vintertid gott om skidspår och skoterleder för både motion, rekreation och naturupplevelser utöver det vanliga.

Läs mer om Vansbro hos Visit Dalarna, klicka här: visitdalarna.se


Boende

Via länken nedan kan du boka kommersiellt och privatboende direkt via vår bokningsfunktion i samarbete med By Nordic.


Resa

Det enklaste sättet att resa till Vansbro är via bil eller buss. Tåg kan åka till Borlänge och därifrån vidare med buss till Vansbro.

Cykeltransport - Tåg

Du kan ta med din cykel på tåget om den är hopfällbar eller om du kan ta isär och packa den i en cykelväska (max 140 * 85 * 30 cm och 25 kg). Du placerar cykelväskan på ledig golvyta enligt instruktionerna från personal ombord på tåget.

Read more