Svenska Triathloncupen
Svenska Triathloncupen
Cykel & Längdspecialisten
Cykel & Längdspecialisten
Cykel och Längdspecialisten i Falun har över 30 års erfarenhet av det mesta i cykelväg. Utbudet är brett och spänner från barncyklar, mountainbike och landsvägscyklar till tillbehör som hjälmar, handskar och kläder. Cykel och Längdspecialisten är känt för sin personliga service och kunniga personal. Under Challenge Vansbro kommer deras team finnas på plats och ansvara för cykelservicen. Behöver du hjälp att hitta rätt cykel eller göra en bikefit får du experthjälp här. Cykel och Längdspecialisten finns både online och med en fysisk butik i Falun.
Läs mer
ABUS
ABUS
ABUS är en av Challenge Familys lokala samarbetspartners. Lär mer om dem på deras hemsida.
Läs mer
SM
SM
Svenska Mästerskapet i Triathlon
Challenge Family
Challenge Family
Challenge Family är världsledande inom triathlon evenemang globalt. Över 40 medel- och långdistans tävlingar i 27 länder arrangeras årligen.
Läs mer
RLVNT
RLVNT
RLVNT Distribution är en entreprenörsdriven distributör med passion för sport, hälsa, innovation och teknologi. Vi arbetar med de bästa och mest progressiva varumärkena i branschen och tar deras produkter till Norden, Baltikum, Benelux och Frankrike, med säljkontor på samtliga marknader vi verkar i. Vi arbetar med ett flertal väletablerade varumärken som Hyperice, Marsall, Urbanears, Wahoo, Maurten och Adidas och vi är ständigt på jakt efter nya spännande leverantörer inom sport, hälsa och livsstil.
Läs mer
Maurten
Maurten
Läs mer om Maurten här 
Läs mer
Wahoo
Wahoo
Wahoo Fitness, som har sin bas i Atlanta USA, har skapat ett ekosystem av sensorer och andra produkter för löpare, cyklister, triathleter och motionärer. Wahoos prisbelönta produktportfölj innehåller KICKR-sortimentet, som består av smarta inomhustrainers med tillbehör, ELEMNT-sortimentet, med cykeldatorer och sportklockor, TICKR-sortimentet med pulsband, dubbelsidiga pedalerna Speedplay samt Wahoo SUF, en mjukvaruplattform för strukturerade träningspass.