RLVNT Distribution blir officiell partner till Challenge Vansbro och Vansbrosimningen

RLVNT Distribution, som är nordisk distributör av varumärken som Wahoo, Maurten och Hyperice, blir ny officiell partner till Vansbrosimningen och Challenge Vansbro. Tillsammans vill Vansbrosimningen och RLVNT Distribution etablera en helt ny standard för energiintag och återhämtning inför, under samt efter tävling. Samarbetet innebär därmed att deltagare kommer kunna värma upp på Wahoo-trainers, bli erbjudna Maurten-produkter vid vätske-och energidepåer och kunna återhämta sig på bästa sätt i RLVNTs Recovery Zone med produkter från Hyperice och Blackroll.

Vansbrosimningen, som är en del av En Svensk Klassiker, lockar varje år flera tusentals motionärer och elitidrottare. Simloppen, som i år sträcker sig över flera dagar, får sällskap av Challenge Vansbro som erbjuder triathlonlopp för alla åldrar på flera olika distanser.

– Vi på RLVNT är stolta över att teckna ett partnerskap med ett så anrikt och ändå innovativt evenemang som Vansbrosimningen och Challenge Vansbro. Med det starka helhetserbjudandet vi kan erbjuda från våra varumärken kan vi verkligen höja både eventet och deltagarupplevelsen då våra produkter kommer ge bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp, säger Teodor Lindén, nordisk sälj- och marknadschef på RLVNT Distribution.

– Vi är oerhört stolta över att knyta en ny partner som RLVNT Distribution till Vansbrosimningen och Challenge Vansbro. Med de förstklassiga varumärkena som RLVNT har i sitt utbud kommer vi kunna erbjuda våra deltagare effektiva hjälpmedel på resan mot målet säger Tomas Viker, generalsekreterare på Vansbrosimningen.